Falatnyi boldogság

Kézzel készül minden darab

A csokoládékészítés számunkra nem csak egy egyszerű munka: édességszeretet, szárnyaló kreativitás és a nap végén érzett sikerélmény ötvözete.

“Már gyerekkoromban is arra vágytam, hogy egy napon körbeutazzam a világot. Eleinte csak a képes könyveimben látott tájak szépsége vonzott, felnőtt fejjel pedig elkezdtek érdekelni az egzotikus kultúrák is. Az utazás iránti szenvedélyem mára teljesen összefonódott a csokoládékészítés örömével. Az elmúlt években bejártam Amerika, Ázsia és Európa legcsodásabb helyeit. Ezek az élmények inspiráltak, amikor megalkottam a Mira különleges ízeit. Hiszem, hogy egy falat csokoládé képes felidézni bennünk legkalandosabb útjaink emlékeit, vagy éppen elrepíteni oda, ahol eddig még csak a képzeletünkben jártunk.

Mivel kézműves családból származom, fontos számomra, hogy részt vegyek a csokoládékészítés minden fázisában. Személyesen válogatom ki a legjobb minőségű alapanyagokat, hogy a „Mira ízutazás” valódi kaland legyen. Kollégáimmal úgy érezzük, a világ legjobb munkahelyén dolgozunk: minden reggel újra és újra elvarázsol minket a gyümölcsök illata és a csokoládékészítés édes misztikuma.”

Danelovszky Pál, a csokoládémester

 

Mira csokoládé bemutatkozás