prémium minőségű

Csokoládék

Különleges ízek a világ körül

Felhasználási feltételek, jogi információk

Szavatosság

A szavatossági igények érvényesítése során az 1959. évi IV. törvény a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet rendelkezései az irányadók.

Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől. Az áru átvételétől számítva gyakorolhatja az elállás jogát. visszaküldheti a megrendelt terméket, amennyiben bontatlan, eredeti állapotában van a termék.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendeltetésszerű használatból adódó anyagi kár megtérítését.
Biztosak vagyunk abban, hogy finomak a csokoládéink, ezért ízgaranciát biztosítunk számodra. Amennyiben nem ízlik a csokoládénk, küldd vissza 30 napon belül maradványait (legalább 50%-át) eredeti számlával együtt és a teljes vételárat megtérítjük neked. Ebben az esetben a szállítási költséget és a visszaszállítás költségét neked kell állni.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretnél az elállás jogával annak jelzését megteheted a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzést. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként add fel, így tudod igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttasd vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékodról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!

A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő harminc napon belül a vásárló által megadott bankszámla számra visszatérítjük a termék vételárát.

Weblap használata

A jelen weblap böngészésével a felhasználó hozzájárul ahhoz, hogy a weblap üzemeltetőjének a Dane Choco Édesipari Kft-nek a szellemi termékét képező tartalmakat olvasod és kizárólag saját személyes információ szerzésére használod fel. A weblap üzemeltetője, mint jogtulajdonos nem járul hozzá e közzétett tartalmak üzleti célú felhasználásához, és annak változatlan vagy nagy mértékben hasonló módon történő átvételéhez, vagy felhasználásához. A jelen feltételek tudomásul vételével a felhasználó egyúttal aláveti magát a magyar szerzői jog és a weblap üzemeltető cég székhelye szerint hatáskörrel rendelkező magyar bíróság illetékességének is.

Amennyiben weblapunk tartalmát harmadik személyek honlapodon bizonyíthatóan azonos vagy hasonló formában észleljük, másolt oldalanként 500.000Forint összegű kötbért számlázunk a jogtalan felhasználónak. Másolt oldalnak minősül az is, ha az átvétel legalább a teljes oldal 20% -nál nagyobb mértékben tartalmazza a nem engedélyezetten átvett szövegünket.

Az átvétellel a felhasználó kifejezetten elfogadja ezen kötbér megállapodást.

(c) 2015. Dane Choco Édesipari Kft.