Török
csokoládé

Tejcsokoládé tört kávészemmel

Étcsokoládé karamellizált mogyoróval és fügével

Fűszerek illatától dús a levegő. Hamarosan meghallod az alkudozó vevők és az isztambuli bazár árusainak zsivaját is.

Halmokban állnak az egzotikus fűszerek, aszalt déligyümölcsök és a szirupos török édességek. Hirtelen meglibben előtted egy színes mintákkal díszített kelme, és egy aprócska utca nyílik meg a bazár egyik eldugott szegletében. Azonnal megérzed az igazi török kávé kesernyés aromáját, amihez azonban egy édesebb illat is vegyül. Már éppen azon gondolkodsz, mi lehet ez, amikor megpillantasz egy aprócska faasztalt, mely szinte roskadozik a különleges csokoládéktól. Amikor az első falat csoki elolvad a szádban, tudod, hogy ebből bizony nem fog maradni az otthoniaknak…

A Mira török tejcsokoládé válogatott kakaóbabok keverékéből készült. Kontrasztját azok az arabica kávészemek jelentik, melyek hagyományosan a török kávé alapanyagaként szolgálnak. Az étcsokoládé különlegességét a karamellizált mogyoró ropogós textúrája és az édes aszalt füge adja.

Tejcsokoládé tört kávészemmel

Összetevők:

cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. 100% arabica kávé. Sós karamellás gabonagolyó.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 41%

Étcsokoládé karamellizált mogyoróval és fügével

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Karamellizált mogyoró. Karamellizált pisztácia. Füge.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 54%

Földimogyorót és dióféléket nyomokban tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Összesen nettó tömeg: 190 g (2 x 95 g)

Rendeld meg online »
Fedezd fel a többi
Mira Prémium Csokoládét is!
Még több prémium csokoládé »