Mexikó
csokoládé

Étcsokoládé guajillo chilivel és lime olajjal

Étcsokoládé banánnal és kandírozott papayával

Soha véget nem érő nyári éjszakák, tüzes latin dallamok és illatos mexikói fűszerek – izgatottan vártad már ezt az utazást.

Apró emeleti szobád padlóját színes szőnyegek borítják, az ágyad mellett álló asztalkára pedig valaki egy gyümölcskosarat tett. Felkapsz egy gyümölcsöt, és kinyitod az erkélyajtót: azonnal betódul a szobába a nyári éjszaka melege. Erkélyed éppen egy nyüzsgő térre néz, ahol a helyiek utcabált rendeztek. A színpompás papírlampionok fényében fiatalok táncolnak, mosolygó asszonyok hagyományos mexikói ételeket kínálnak, és gyerekek szaladgálnak nevetve egyik háztól a másikig. Egy hirtelen támadt fuvallat pezsgő latin ritmusokat és a chili semmivel össze nem téveszthető illatát hozza magával…

A mexikói konyha kellemesen fűszeres ízvilága kel életre a guajillo chilivel és lime olajjal ízesített csokoládénkban. Ha a pikáns fűszerek után édesebb élményre vágysz, kóstold meg az előző csokoládé testvérét is – a banán és a kandírozott papaya déli tájak hangulatát idézi.

Étcsokoládé guajillo chilivel és lime olajjal

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Lime olaj: 100% természetes lime-aroma. Guajillo chili.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 64%

Étcsokoládé banánnal és kandírozott papayával

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Liofilizált banán szeletek. Kandírozott papaya: papaya, nádcukor, antioxidáns: kéndioxid.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 64%

Földimogyorót és dióféléket nyomokban tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Összesen nettó tömeg: 190 g (2 x 95 g)

Rendeld meg online »
Fedezd fel a többi
Mira Prémium Csokoládét is!
Még több prémium csokoládé »