Karácsonyi
csokoládé

Fehér csokoládé meggyes, mákos

Tejcsokoládé téli ízekkel, pirított dióval

A hóesés már teljesen beborította a hegyvidéki városka főterét. Boldogan sétálsz a ropogós, friss hóban, hiszen évek óta nem láttál fehér karácsonyt.

A tér közepén ünnepi fényekben pompázó fenyőfa áll, körülötte gyerekek szaladgálnak önfeledten. Kisebb karácsonyi vásárt is rendeztek a helyi lakosok: apró faházikókból mosolygós árusok kínálják a házi mézes süteményt, illatos sült gesztenyét, és a parázson sült fahéjas kürtőskalácsot. Hirtelen egy apró ütést érzel a fejed búbján: az egyik játszadozó kislány véletlenül eltalált téged a hógolyójával. Amint rápillantasz, ijedten elszalad, ám csakhamar egy bögre gőzölgő, illatos forró csokoládéval tér vissza, és szégyenlősen boldog karácsonyt kíván. Rámosolyogsz – eszedbe se jut haragudni rá.

A doboz két különleges csokoládét rejt, melyek gondoskodnak arról, hogy ünnepi hangulatba kerülj. A mákkal és meggyel megszórt fehér csokoládé a hagyományos karácsonyi sütemények ízvilágát eleveníti fel, a kellemesen fűszeres, pirított dióval gazdagított tejcsokoládé pedig az otthon melegét juttatja eszedbe egy hűvös téli éjszakán.

Fehér csokoládé meggyes, mákos

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Liofilizált meggy. Bio kékmák.

 

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 33%

Tejcsokoládé téli ízekkel, pirított dióval

Összetevők:

cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Pirított dió. Fűszerek: fahéj, szerecsendió, szegfűszeg, gyömbér.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 41%

Földimogyorót és dióféléket nyomokban tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tartandó.

Összesen nettó tömeg: 190 g (2 x 95 g)

Rendeld meg online »
Fedezd fel a többi
Mira Prémium Csokoládét is!
Még több prémium csokoládé »