India
csokoládé

Étcsokoládé citrom olajjal és gyömbérrel

Tejcsokoládé zöld kardamommal és ceylon fahéjjal

A színek fesztiválján az újjászületést ünneplik. Vibráló narancs, életteli zöld és napsárga festékfelhők színezik be az eget.

Már régóta vágytál Indiába, és most úgy érzed, végre hazataláltál. A lemenő nap fényében állsz több száz emberrel körülvéve, a háttérben csodás indiai templom magasodik. Belemarkolsz az egyik földön heverő agyagtálba: türkiz festékpor pereg az ujjaid között. Hirtelen ötlettől vezérelve felemeled a két karod, és önfeledten táncolva szórod szét a színes porszemcséket. Valaki a tömegben rád mosolyog. A színpompás kavalkád kellős közepén megfogadod, hogy minden évben visszatérsz ebbe a lenyűgöző országba.

India csokoládéi valódi fűszeres csodák: a citrom olajat és gyömbért tartalmazó étcsokoládé le fogja nyűgözni a különleges, citrusos ízek kedvelőit. A zöld kardamommal és ceylon fahéjjal ízesített tejcsokoládét megízlelve pedig megelevenednek előttünk a sok száz éve élt fűszerkereskedők kalandjai.

Étcsokoládé citrom olajjal és gyömbérrel

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Citrom olaj: 100% természetes citrom-aroma. Gyömbér. 

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 54%

Tejcsokoládé zöld kardamommal és ceylon fahéjjal

Összetevők:

cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, kakaómassza, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Zöld kardamom. Ceylon fahéj.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 41%

Földimogyorót és dióféléket nyomokban tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Összesen nettó tömeg: 190 g (2 x 95 g)

Rendeld meg online »
Fedezd fel a többi
Mira Prémium Csokoládét is!
Még több prémium csokoládé »