Hawaii
csokoládé

Étcsokoládé makadám dióval és hawaii fekete sóval

Fehér csokoládé ananásszal és kókusszal

Még éjszaka van, amikor elindulsz, talpad alatt érzed a tengerparti homok hűvös érintését. Ez lesz életed első trópusi napfelkeltéje.

A felkelő nap fénye rózsaszínűre, majd élénk narancssárgára festi az eget, miközben a pálmafa leveleinek árnyéka lassan eléri a lábujjaid hegyét. Szórakozottan játszol a puha homokkal, teljesen átjár a nyugalom. Behunyod a szemed, és csak hallgatod az óceán hullámainak moraját. A csendet ezen kívül csak a trópusi madarak éneke töri meg, a hajnali szellő pedig virágok és egzotikus gyümölcsök édes illatát hozza magával. Maga a földi paradicsom – ezt fogod érezni, amikor először megkóstolod a Mira Hawaii csokoládéit.

A makadám diós étcsokoládét egy csipet hawaii fekete sóval tettük még különlegesebbé. A fehér csokoládé ananásszal és kókusszal pedig feleleveníti azt a trópusi ízvilágot, melyről rögtön álmaid vakációja jut eszedbe.

Étcsokoládé makadám dióval és hawaii fekete sóval

Összetevők:

Kakaómassza, cukor, kakaóvaj, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Makadám dió. Hawaii fekete só: só, aktívszén. Kókuszchips.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 64%

Fehér csokoládé ananásszal és kókusszal

Összetevők:

cukor, kakaóvaj, zsíros tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, ízesítőszer: természetes vanília. Liofilizált ananász. Kókuszchips.

Kakaó szárazanyag tartalom legalább 33%

Földimogyorót és dióféléket nyomokban tartalmazhat. Száraz, hűvös helyen tartandó. 

Összesen nettó tömeg: 190 g (2 x 95 g)

Rendeld meg online »
Fedezd fel a többi
Mira Prémium Csokoládét is!
Még több prémium csokoládé »